Tour Tonic

U kan zich hier inschrijven voor TOUR TONIC, een leuk en exclusief netwerkevent voor échte autoliefhebbers die graag ook culinair genieten.

PCC TOUR TONIC 2019
Be GIN-erous, be there!

DAGPLANNING

Op 10 augustus organiseert Premium Car Company zijn eerste tour voor een select gezelschap van echte autoliefhebbers met exclusieve wagens. De samenkomst is voorzien in het Acaciahof te Pelt, omstreeks 8u00, waar u een heerlijk ontbijt aangeboden wordt en we het startschot voor de Tonic Tour zullen geven. De eerste etappe van de rondrit door het prachtige Limburgse landschap zal eindigen in Domaine La butte aux bois te Lanaken. Daar zal u culinair verwend worden door de kookkunsten van meesterchef Ralf Berendsen. De tweede etappe verloopt doorheen het heuvelland van het uitmuntend mooie Nederlands-Limburg. Deze fraaie route leidt u geleidelijk aan naar Sentower Park te Oudsbergen, waar deze prachtige dag zal afgesloten worden met een heerlijke bbq, exclusief voor alle deelnemers van de Tour Tonic. Tevens bent u VIP-genodigde van de Limagro/CSI*** jumping, een evenement met topruiters van over heel de wereld.

INFO

De route verloopt volgens het bolletje - pijltje systeem. U ontvangt alle details ’s ochtends tijdens de briefing.

PRIJS

De deelnameprijs bedraagt €195 per persoon, over te schrijven naar rekeningnummer BE65 3631 8868 0396.

INSCHRIJVING

Uw inschrijving wordt door ons bevestigd via e-mail zodra we uw betaling ontvangen hebben en uw wagen goedgekeurd werd voor deelname.

Inschrijving Tour Tonic

  Bezig met versturen...

Vergeet niet om de deelnameprijs van €195 per persoon over te schrijven naar rekeningnummer BE65 3631 8868 0396 NADAT uw wagen door ons goedgekeurd werd. Dit zal u per mail nog meegedeeld worden.